Kosten

Ik hanteer verschillende tarieven voor Individuele therapie (kinderen/volwassenen), Relatietherapie of een workshop/training.

Een sessie individuele therapie duurt anderhalf tot twee uur. Het tarief is afhankelijk van het gekozen traject. In gezamenlijk overleg wordt bepaald wat op dat moment het beste past. 
De praktijk is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 06 - 30 456 554. Als ik niet in de gelegenheid ben de telefoon op te nemen kun je een boodschap achterlaten en zal ik zodra ik de mogelijkheid heb, terugbellen.
Afspraken kunnen worden gemaakt van maandagmiddag t/m vrijdagochtend. Ook de avonden zijn in overleg mogelijk en indien niet anders kan ook de zaterdagochtend.

Een sessie Partner Relatie Therapie of een evaluatiegesprek met ouders kost € 190,- per consult (duur van het consult: 2 tot 3 uur).

Een gezinsconsult thuis kost € 220,- (exclusief reiskostenvergoeding à €0,40 per km).

Aanvullend verzekerd? Er is er een vergoeding van de verzekeraar mogelijk. Hoeveel en tot welk bedrag de vergoeding strekt is afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen pakket. (In de meeste gevallen wordt een vergoeding van € 40,- a € 45,- verstrekt.) 

Betaling voor de therapie-sessies dient voorafgaand aan het gekozen traject te zijn voldaan. Om bepaalde redenen later betalen? Dan kan, in overleg.

Het tarief voor een cursus of training is verschillend. Dit is mede afhankelijk van het aantal avonden en het aantal deelnemers.