Kosten

Ik hanteer verschillende tarieven voor Individuele therapie (kinderen/volwassenen), Relatietherapie of een workshop/training.

Een sessie individuele therapie duurt anderhalf uur. Het tarief is afhankelijk van het gekozen traject. In gezamenlijk overleg wordt bepaald wat op dat moment het beste past. 
De praktijk is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 06 - 30 456 554. Als ik niet in de gelegenheid ben de telefoon op te nemen kun je een boodschap achterlaten en zal ik zodra ik de mogelijkheid heb, terugbellen.
Afspraken kunnen worden gemaakt van maandagmiddag t/m vrijdagochtend. Ook de avonden zijn in overleg mogelijk en indien niet anders kan ook de zaterdagochtend.

Een sessie Partner Relatie Therapie of een evaluatiegesprek met ouders kost € 190,- per consult (duur van het consult: 2 tot 3 uur).

Een gezinsconsult thuis kost € 220,- (exclusief reiskostenvergoeding à €0,40 per km).

Aanvullend verzekerd? Er is er een vergoeding van de verzekeraar mogelijk. Hoeveel en tot welk bedrag de vergoeding strekt is afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen pakket. (In de meeste gevallen wordt een vergoeding van € 40,- a € 45,- verstrekt.) 

Betaling voor de therapie-sessies dient voorafgaand aan het gekozen traject te zijn voldaan. Om bepaalde redenen later betalen? Dan kan, in overleg.

Het tarief voor een cursus of training is verschillend. Dit is mede afhankelijk van het aantal avonden en het aantal deelnemers.

Registratie

Ik sta bij diverse instanties geregistreerd om de kwaliteit van de therapie te kunnen waarborgen:

  • Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen). Lidnr. 100231

 

 EN

  • Ik sta geregistreerd bij de stichting RBCZ. Een stichting die zich bezighoudt met registratie, certificering en klacht- en tuchtrecht.  Licentienr: 204324R

 

EN

  • Ik ben aangesloten bij de SCAG, geschillencommissie.

 

 

 

Verder sta ik geregistreerd in het landelijk systeem Algemene Gegevens Beheer bij Vektis.

  • KvK : 24461359

 

 

Al deze informatie staat vermeld op de factuur die u ontvangt. De hoogte van het te vergoeden bedrag vanuit de zorgverzekering staat vermeld in de polisvoorwaarden en wordt bepaald door het soort aanvullend pakket. Op de website van de NVPA is terug te vinden welke vergoeding al dan niet verrekend wordt:  

https://nvpa.org/verzekeringen/public. Houd er rekening mee dat elk jaar de verzekeringen deze vergoedingen kunnen aanpassen!

Voor een behandeling waarin ik gebruik maak van EMDR kan via de volgende link gecheckt worden of deze door de betreffende zorgverzeraar vergoed wordt.

De bewuste pagina zal ieder jaar worden bijgewerkt zodat de vergoedingen, premies en voorwaarden altijd actueel blijven.

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/emdr-therapie

Beroepsvereniging

Klacht- en tuchtrecht

Geschillencommissie

Databeheer/registratie therapeut