Natuurlijk Gezond

Een goede gezondheid zie ik als het in balans zijn van lichaam en geest. Het beïnvloedt elkaar ook. Naast de zorg voor je psyche, je ziel, geef ik ook adviezen wat je kunt gebruiken om lichamelijk de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt zodat je nog soepeler je veranderingsproces kunt doorlopen.
Het gaat mij dan om de basis. Wat heeft jouw lichaam op dit moment nodig? Hiervoor zet ik diverse testmethoden in, want meten = weten nietwaar?
Veel hierover kun je vinden of zelf aanschaffen via mijn website: www.natuurlijkvoormij.nl.

 

Hier vind je producten/diensten die te maken hebben met:

  • etherische oliën
  • dr. Schüssler celzouten
  • het belang van omega 3 en vit. D2 en K3

 

Om maar wat te noemen:

Wist je dat...

=> etherische oliën niet alleen in een diffuser kunnen worden gebruikt maar ook (let op: niet allemaal) in gerechten of ingenomen kunnen worden ter verbetering van je gezondheid. Maar ook verwerkt kunnen worden in schoonmaak- of schoonheidsproducten... En gesmeerd kunnen worden op je huid ter verbetering van je emotionele gesteldheid?

 

=> dr. Schüssler een homeopathisch arts was die leefde van 1821 tot 1898, dat hij de eerste 12 celzouten ontdekte en dat je deze nu nog steeds bij allerlei drogisten kunt kopen om je zelf je gezondheid te ondersteunen?

 

=> wij in het westen teveel omega 6 binnen krijgen en bijna iedereen ook te weinig omega 3? Wat is eigenlijk de juiste verhouding? Meet en weet, kijk op mijn andere site voor meer uitleg: https://www.natuurlijkvoormij.nl/de-cel-als-basis.