Andere bijzondere vragen

Je hebt wel een hulpvraag en die gaat ook over rouw. Toch zoek je op dit moment niet naar therapie. Ik kan meer bieden op dit vlak. Bekijk onderstaand aanbod maar eens.

Stervensbegeleiding

Die laatste reis maakt een ieder alleen. Toch kan het fijn zijn om nog dingen uit te spreken voor je gaat. Een bespiegeling op het leven, jouw leven, laatste wensen, je angsten. Dan is het mogelijk om in mij een soort klankschaal te vinden waardoor dat wat je nog bezighoudt losgelaten kan worden.

Niet alleen voor de stervende maar ook de naaste om de stervende heen kan behoefte hebben aan een klankbord. Loslaten, hoe doe je dat? Welke emoties kom je tegen bij jezelf? Naast verdriet om het moeten loslaten van een dierbare spelen er vaak ook nog andere emoties een rol; angst, boosheid... 

Mijn kwaliteiten als mens en als therapeut zet ik graag in voor jou. Naast de emotionele begeleiding kan dit kan ook betekenen dat ik een handmassage met etherische olie geef om te helpen jezelf weer wat in balans te brengen. Of 't gebruik van een olie via een diffuser om een prettige geur bij het afscheid nemen van de dierbare te creëren.

Ruimte voor Rouw

Rouw is een breed begrip. Rouw is 't gevolg van verlies. En verliezen doen we allemaal in dit leven. Groot, klein, meer, minder....maar niemand ontkomt eraan. Verlies van een dierbare, maar ook verlies van gezondheid, verlies van je baan, verlies van je dromen.... Ik help je ruimte te maken voor de rouw, voor de pijn van het verlies zodat je het mee kunt gaan dragen zonder dat het een last voor je blijft.

Ruimte voor Rouw. Precies dit wil ik bieden aan een ieder die een verlies kent en hier tijd en aandacht voor wil nemen om bij stil te staan. Op een mooie landelijke locatie met uitzicht op de weilanden zullen we in een 2-daagse workshop (met overnachting) in een kleine intieme groep met elkaar stil staan bij ons eigen verdriet.