Stilte

'Stilte ... voor de storm' zegt het spreekwoordelijke gezegde. En daar lijkt het wel een beetje op.

Stilte, even stilstaan... en samen onderzoeken wat jij nodig hebt.

Waar kom je vandaan? Waar wil je naartoe? Wat heb je nodig om daar te komen?

Wat belemmert jou hierin?

 

We gaan het 'reuzenrad des levens' even stilzetten en inzoomen op wat er bij jou gebeurt.

Daar van binnen, want dat is precies waar je hebt te zijn.

 

Luisteren naar jezelf... hoe doe je dat?

Stap in bij STILTE... een UNIEK concept van 4 sessies.

Extra bij dit traject

Bij dit traject zitten twee extraatjes ter ondersteuning die je met korting in je pakket erbij ontvangt.

De i-Tovi-scan EN een checklist voor celzouten.

Voor een uitgebreidere uitleg, kijk op mijn website: www.natuurlijkvoormij.nl

 

Kort gezegd komt de scan op het volgende neer:

Dit is een scan-methode waarbij je in slechts enkele minuten weet hoe het met je lijf en psyche gesteld is. 

Verdeeld over vaste 'ijk-punten' volgt er een rapport waarin je af kunt lezen op welke gebieden jouw lichaam en geest ondersteuning kunnen gebruiken van etherische oliën.

Deze oliën heb ik allemaal op voorraad en na de 1e sessie maak ik een mix voor je klaar voor datgene waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken. Je ontvangt een flesje met deze mix die je dagelijks smeert. Je kunt hier minimaal een maand mee vooruit.

 

De scan en het rapport met nabespreking zitten bij het traject ingesloten.
Alleen de mix in het 3 ml flesje betaal je los (omdat de prijs hiervan kan variëren afhankelijk van de oliën die uit de scan volgen.)

 

De checklist celzouten

Celzouten zijn ooit ontdekt door dr. Schüssler. Het is wat het woord al zegt: zouten die van nature in de cellen van je lichaam voorkomen. Door stress, erfelijke belasting, ziektes of ongevallen heeft je lichaam meer nodig om gezond te blijven. Dit uit zich in lichamelijke/psychische klachten.

De checklist is een lijst die ik heb samengesteld om na invulling hiervan snel te kunnen zien wat de eventuele tekorten zijn bij jou. Het gebruik van celzouten ondersteunt nl. niet alleen het lichaam maar helpt je ook in je veranderingsproces. 

Ik geef advies over het gebruik hiervan. En je krijgt zonodig een afgepaste hoeveelheid tegen een kortingstarief. 

Resultaat

 In plaats van door te hollen, ben je stil gaan staan. Even pas op de plaats, rust.

Lichaam en geest hebben een extra zetje gehad door de etherische oliën die uit het scan-rapport kwamen als ondersteunend. 

Je hebt letterlijk plaats gemaakt, ruimte genomen voor jezelf. Dit geeft rust. Je ontdekt dat er wat zal moeten veranderen in je leven om niet nog verder af te dwalen van jezelf.

Je hebt je eerste stappen gezet op weg naar verandering en om meer te luisteren naar wat er bij jou speelt; wat je nodig hebt.

En vanaf hier kun je weer verder. Om echt weer te leren luisteren naar je hart. Jezelf weer terug te vinden waar je ergens teveel in je hoofd bent gaan zitten en weer echt te gaan voelen dat je leeft. 

Dan zullen keuzes je veel gemakkelijker afgaan omdat je dan voelt wat je wilt. Je hoeft er niet over na te denken, want het antwoord komt al als vanzelf. Je leven wordt weer van jou. 

Wil jij dit ook? Kies voor het vervolgtraject Verandering.

Kosten

Het gehele traject van 4 sessies inclusief 1 GRATIS scan en gratis checklist celzouten kost je € 570,- Na elk consult ontvang je per mail een factuur die je door kunt sturen naar de verzekering (indien je via je aanvullende verzekering recht hebt op een vergoeding, zie tabblad kosten onder contact.)

Iedereen die graag zichzelf een boost wil geven met behulp van de iTOVi scan en dit zonder traject bij mij komt doen, betaalt hiervoor € 70,- (Met dit traject heb je €20,- korting op deze scan.)